τηλ: 210 3217893, email:
Οι φορτιστές μπαταριών χρησιμοποιούνται συνήθως όταν ο αντιστροφέας ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού δεν έχει ενσωματωμένο φορτιστή. Στις περιπτώσεις αυτές όταν θέλουμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες φωτοβολταικων από εξωτερική πηγή εναλλασσόμενης τάσης (AC- πχ γεννήτρια) απαιτείται η χρήση ενός εξωτερικού φορτιστή μπαταριών.

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η χρήση του φορτιστή, καθώς συνήθως επιλέγεται εκ των υστέρων και οι περισσότεροι επιλέγουν έναν κοινό "οικονομικό" εξωτερικό φορτιστή μπαταριών (συνήθως για μπαταρίες αυτοκινήτου/φορτηγού) προξενώντας τεράστια ζημιά στις μπαταρίες τους που το κόστος τους είναι υπερπολλαπλάσιο του φορτιστή. Βασικό χαρακτηριστικό ενός φορτιστή μπαταριών είναι η τάση λειτουργίας του (12V, 24V, 48V) και το ρεύμα που μπορεί να δώσει στην μπαταρία (σε Amperes - A).

Όπως έχουμε επιλέξει όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού, θα πρέπει να γίνει και η επιλογή του φορτιστή με τα ίδια κριτήρια. Οι φάσεις φότισης είναι ίδιες (bulk, absorption, float, equalization) και τα επίπεδα φόρτισης ανά φάση φόρτισης θα πρέπει να καθοριστούν με προσοχή από τον μελετητή-εγκαταστάτη του αυτόνομου φωτοβολταϊκού.

Εμείς επιλέξαμε τους ποιοτικότερους φορτιστές μπαταριών για αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα και σας τους παρουσιάζουμε στι καλύτερες τιμές.
Φίλτρα
Ταξινόμηση:
Προβολή:
Για κάθε πιθανή απορία καλέστε μας και ένας έμπειρος μηχανικός φωτοβολταϊκών θα είναι στη διάθεσή σας.
Το ποιοτικότερο eshop φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα με υλικά που έχουν δοκιμαστεί σε εκατοντάδες έργα της MP-Energy!
Άμεση διαθεσιμότητα για την πλειοψηφία των προϊόντων που προτείνουμε σε αξεπέραστες τιμές και προσφορές...
Η αδιαμφισβήτητη αγάπη μας για τα φωτοβολταϊκά και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο εγγυάται την ικανοποίησή σας!
Ένα πραγματικά ελληνικό eshop με γραφεία και αποθήκες στο κέντρο της Ελλάδας, και των μεταφορών, την Αθήνα.

Dialog title

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

8292 .65
7642 .23

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του mipesun.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.