τηλ: 210 3217893, email:
Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα που παρουσιάζονται στην συγκεκριμένη σελίδα είναι επιλογές του κ. Μιχάλη Πέτσιου (διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, διδάκτωρ ΕΜΠ, ιδιοκτήτης του eshop Mipesun και της τεχνικής κατασκευαστικής MP-Energy), οι οποίες μας ζητούνται πολύ συχνά και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών (από την τροφοδότηση ενός τροχόσπιτου ή μίας μικρής εξοχικής κατοικίας μέχρι μία μεγάλη μόνιμη κατοικία ή μία επιχείρηση). Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της Mipesun στις κατασκευές αυτόνομων φωτοβολταϊκών με την MP-Energy (την Νο1 κατασκευαστική εταιρεία αυτόνομων φωτοβολταϊκών) εγγυάται την επιλογή των πιο αξιόπιστων και ποιοτικών υποσυστημάτων.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα αποτελούν συνοπτική παρουσίαση των προτάσεών μας για ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα το οποίο είναι σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς Δημόσιο δίκτυο. Η σωστή μελέτη ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος από έμπειρο ηλεκτρολόγο μηχανικό εξειδικευμένο σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά, σε απόλυτη συνεργασία με τον χρήστη του συστήματος, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχημένη λειτουργία του συστήματος.

tips για αυτονομα φωτοβολταικα πακετα
Να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι τα υλικά που προτείνονται έχουν χρησιμοποιηθεί σε εκατοντάδες εγκαταστάσεις της MP-Energy και έχουν δοκιμαστεί ως προς την αξιοπιστία και την αντοχή τους στο χρόνο.
 
Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο αποτελείται κυρίως από:
  • Τα φωτοβολταϊκά πάνελ που μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική
  • Τους ελεγκτές φόρτισης που λαμβάνουν την ενέργεια από τα πάνελ και φορτίζουν τις μπαταρίες
  • Τις μπαταρίες που συσσωρεύουν την ενέργεια για χρήση όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια
  • Τον αντιστροφέα που μετατρέπει την συνεχή τάση των μπαταριών σε εναλλασσόμενη
  • Τον φορτιστή που φορτίζει την μπαταρία από γεννήτρια
  • Προαιρετικά μία γεννήτρια υγρού καυσίμου και
  • Προαιρετικά μία ανεμογεννήτρια η οποία μετατρέπει την αιολική ενέργεια σε ηλεκτρικά
διαγραμμα αυτονομων φωτοβολταικων
Κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή και για τον λόγο αυτό συστήνουμε την τουλάχιστον τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον από τους έμπειρους μηχανικούς μας με τον οποίο θα συζητήσετε τις ανάγκες σας και θα σας βοήθησει προς την σωστή επιλογή αυτόνομου φωτοβολταϊκού πακέτου ή θα συνθέσετε μαζί το σύστημα που σας ταιριάζει.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε με ευκολία στις ενότητες για αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο ή αυτόνομο φωτοβολταϊκό για επιχείρησηαυτόνομα φωτοβολταϊκά για εξοχικό ή αυτόνομα φωτοβολταϊκά για μόνιμη κατοικία.

Πρέπει να τονιστεί ότι η Mipesun σας δίνει τη δυνατότητα της επιλογής της εγκατάστασης του αυτόνομου φωτοβολταϊκού πακέτου που επιλέξατε από την MP-Energy την Νο1 κατασκευαστική εταιρεία αυτόνομων φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα.
Φίλτρα
Ταξινόμηση:
Προβολή:
Για κάθε πιθανή απορία καλέστε μας και ένας έμπειρος μηχανικός φωτοβολταϊκών θα είναι στη διάθεσή σας.
Το ποιοτικότερο eshop φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα με υλικά που έχουν δοκιμαστεί σε εκατοντάδες έργα της MP-Energy!
Άμεση διαθεσιμότητα για την πλειοψηφία των προϊόντων που προτείνουμε σε αξεπέραστες τιμές και προσφορές...
Η αδιαμφισβήτητη αγάπη μας για τα φωτοβολταϊκά και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο εγγυάται την ικανοποίησή σας!
Ένα πραγματικά ελληνικό eshop με γραφεία και αποθήκες στο κέντρο της Ελλάδας, και των μεταφορών, την Αθήνα.

Dialog title

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

8292 .65
7642 .23

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του mipesun.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.