τηλ: 210 3217893, email:
-6%
Q-CELLS Q.PEAK-G4.1 305Wp

Q-CELLS Q.PEAK-G4.1 305Wp

ΚΩΔΙΚΟΣ: MS52
Το μονοκρυσταλλικό φωτοβολταϊκό πάνελ Q-CELLS Q.PEAK-G4.1 305Wp αποδίδει μέγιστη ισχύ 305W και έχει ημερήσια παραγωγή το καλοκαίρι ως 2kWh. Είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις αυτόνομων φωτοβολταϊκών πακέτων με μπαταρίες και φωτοβολταϊκών πακέτων net metering αυτοπαραγωγής και ενεργειακού συμψηφισμού, σε στέγη ή ταράτσα, στην Ελλάδα. Ο χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής του συνεπάγεται μικρή μείωση τ … Δείτε περισσότερα...
Από 179.80€ Κερδίζετε 12.41€ 167.39€
ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ 24%
Μη Διαθέσιμο
Το μονοκρυσταλλικό φωτοβολταϊκό πάνελ Q-CELLS Q.PEAK-G4.1 305Wp αποδίδει μέγιστη ισχύ 305W και έχει ημερήσια παραγωγή το καλοκαίρι ως 2kWh. Είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις αυτόνομων φωτοβολταϊκών πακέτων με μπαταρίες και φωτοβολταϊκών πακέτων net metering αυτοπαραγωγής και ενεργειακού συμψηφισμού, σε στέγη ή ταράτσα, στην Ελλάδα.

 • Ο χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής του συνεπάγεται μικρή μείωση της απόδοσής του με την αύξηση της θερμοκρασίας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για το έντονο Ελληνικό καλοκαίρι.

 • Οι κυψέλες από κρύσταλλο πυριτίου υψηλής καθαρότητας σε συνδυασμό με την Q.ANTUM σχεδίαση της Q-CELLS ανεβάζουν το βαθμό απόδοσής του σε πάνω από 18,3%, με την απόδοσή του να παραμένει υψηλή ακόμα και σε συνθήκες συννεφιάς και χαμηλής ακτινοβολίας.

 • Προστασία από το PID φαινόμενο (anti-PID protection), από το LID φαινόμενο (anti-LID protection) και από τα θερμά σημεία (hot-spots protection).

 • Πιστοποίηση για αντοχή σε δυνατή χιονόπτωση (5400Pa) και δυνατούς ανέμους (4000Pa).

 • Ενιαίο μαύρο χρώμα μονοκρυστάλλου πυριτίου και πλαίσιο από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο.

 • Εγγύηση άριστης λειτουργίας και διατήρησης της αποδοτικότητας για τουλάχιστον 25 χρόνια – στο 92,6% τουλάχιστον της ονομαστικής ισχύος σε 10 χρόνια και στο 83,6% τουλάχιστον της ονομαστικής ισχύος σε 25 χρόνια.

Μέγιστη ισχύς (MPPT) : 305W

Βαθμός απόδοσης : ≥18,3%

Ρεύμα (MPPT) : 9,35Α

Τάση (MPPT) : 32,62V

Ρεύμα βραχυκύκλωσης : 9,84A

Τάση ανοικτοκύκλωσης : 40,05V

Θερμοκρασιακός συντελεστής ισχύος : -0,39%/K

Διαστάσεις : 1670mm×1000mm×32mm

Βάρος : 18,8kg

 Η Γερμανική Q-CELLS με τα καινοτόμα φωτοβολταϊκά πάνελ της και τις υπερσύγχρονες μεθόδους κατασκευής πρωτοπορεί στην παγκόσμια αγορά της ηλιακής ενέργειας έχοντας ήδη παραγωγή πάνω από 10GW φωτοβολταϊκών κυψελών και επιτυγχάνοντας μάλιστα το υψηλότερο μερίδιο στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας το 2018. 
 Με αφετηρία την τεχνική της παθητικοποίησης του εκπομπού και της οπίσθιας όψης PERC η τεχνολογία Q.ANTUM της Q-CELLS προχωρά ακόμα παραπέρα αντιμετωπίζοντας όχι μόνο το PID και το LID αλλά και το LeTID φαινόμενο επίδρασης της υψηλής θερμοκρασίας στην απόδοση γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τα ζεστά καλοκαίρια της Ελλάδας.
 Μία σειρά από διεθνή βραβεία πιστοποιούν την εγκυρότητα της Q-CELLS καθιστώντας την μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες φωτοβολταϊκών πλαισίων:
 • EuPD Research Top Brand PV 2019
 • Intersolar Award 2018
 • PV Magazine Award 2017
 • Solar Industry Award 2015
 • Photon Yield Measurement 2013/2014
Το ποιοτικότερο eshop φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα με υλικά που έχουν δοκιμαστεί σε εκατοντάδες έργα της MP-Energy!
Άμεση διαθεσιμότητα για την πλειοψηφία των προϊόντων που προτείνουμε σε αξεπέραστες τιμές και προσφορές...
Η αδιαμφισβήτητη αγάπη μας για τα φωτοβολταϊκά και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο εγγυάται την ικανοποίησή σας!
Ένα πραγματικά ελληνικό eshop με γραφεία και αποθήκες στο κέντρο της Ελλάδας, και των μεταφορών, την Αθήνα.

Dialog title

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

Εκτός από την επικοινωνία μέσω Bluetooth, διαθέτει επίσης απευθείας σύνδεση με το Sunny Portal μέσω του SMA Webconnect...

8292 .65
7642 .23

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του mipesun.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.